Einde honingjaar 2020

Het is stil bij de bijen. Zij hebben zich teruggetrokken en houden winterrust. Nog is het niet zo koud, af en toe vliegen er wel een paar. Vooral halen zij dan water. Zoals in de hele natuur gaat het ook bij de bijen op een laag pitje door deze koude en donkere maanden.

Jullie vinden mij dit jaar niet meer op de Korremarkt. We hebben niet meer zo veel honing om op de markt te staan. Ondanks dat het heel gezellig is! We hebben wel nog potten die je bij ons thuis aan de deur kunt kopen (pinnen mag).

Er zijn bij ons ook veranderingen op de achtergrond gaande, die niet direct iets met onze Bankahoning te maken hebben – maar wel een raakvlak ermee hebben. Hierover kunnen jullie straks meer lezen in een volgende bijdrage in deze blog. Maar geen zorg: Ik ben vastberaden ook volgend jaar met nieuwe honing op de Korremarkt te gaan staan. Dan zullen we de Eerste Nieuwe van het jaar met een Bloemetjesdag gaan vieren!

Bloemetjesdag 2020 – iets om te herhalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.